Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2011 09:15 - АРХАНГЕЛ КАМАЕЛ - ДУХЪТ НА ЖИВОТА
Автор: pandor Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7285 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.06.2011 01:06


Архангел Камаел - Розов лъч


www.shamballa-bg.net/10thray.html
www.shamballa-bg.net/cosmicrays.html
www.shamballa-bg.net/archangels.html
www.sibir.bg/index.php

РОЗОВ ЛЪЧ 

Архангел Камаел

 

Розовият Лъч – това е съюз на небето и земята, проявен в човешкото сърце, в резултат на сливането между Виолетовия и Белия Лъч. 

 

 *Лъчът се вижда от човешкото око, като поток от искрящ нежно розов цвят с бели пламъци и лилави искри.

 

Името Камаел/ Камуел означава  "Този, който вижда Господа!" или „този, който търси Господа".  Архангел Камаел е един от седемте основни архангели и се смята за могъщ лидер в йерархията на ангелите, известни като "Силите, изгонили Адам от Рая". "Силите" са ангели, които пазят света от опасните нискочестотни  енергии. Архангел Камаел е пазител на чистата любов. Той ни помага да открием най-важното в своя живот - любов, приятелство, кариера,  смисъла на живота. Помага и при откриване на загубени вещи. Архангел Камаел работи, за да изгради солидна основа в нашите отношения и кариера, за да бъдат те дълготрайни и изпълнени със смисъл.

 

 Архангел Камаел помага да се обновят и подобрят отношенията ни с любовта и грижата за другите. Розовият Лъч символизира способността ни да обичаме и ценим другите, да даряваме и получаваме любов, без егоистични интереси. Архангел Камаел и неговият Лъч помагат във всякакви конфликтни, преломни ситуации,  като развод,  загуба на работа.

 

 *Физически план 

 

 Лекува всяка част на тялото, която "не приемаме” или смятаме за некрасива. Отнема физическото напрежение, лекува от заболявания с психосоматичен произход. Полезен е също  в случаите, когато не е поставена диагноза, а физическото изцеление се блокира от страх.

 

 *Емоционален план   

  

Розовият Лъч е насочен за укрепване на увереността в собствените сили и на самоуважението. Разсейва негативните емоции, свързани с ниска самооценка, ненавист към себе си и себелюбие. Запалва светлината на вътрешното щастие, откривайки талантите на човека. Избавя от депресии и разрушителни склонности.

 

 *Духовен план 

  

Отваря сърдечната чакра за развитие на дара на изцеление. Привлича истински приятели към човека.

 

 Архангел Камаел за Розовия Лъч

 

 Позволете ми да ви преведа през несгодите и пречките на живота и да направя вашия път успешен и гладък. Най-голямото удоволствие за мен ще бъде да внеса в живота ви мир и спокойствие, на мястото на болката и страданието!

 

 С Безкрайна любов, Архангел Камаел





ДЪРВОТО НА ЖИВОТА  ИЗВОР НА ПОЗНАНИЕ И СЪВЪРШЕН ТАЛИСМАН
22.06.2009 09:38
Автор: magmarieta Категория: Други   image
Прочетен: 338 Коментари: 0 Гласове:0
image

Дървото на живота  притежава космическа мощ и безсмъртие, и е посредник между небето и земята. То е  графическо изображение на пълната система на Кабала. Представлява 10 състояния на съществуване - сефероти, свързани с 22 вида вселенски енергии и с 22-те  букви от евреиската азбука.

Кабалистите казват - както горе,така  и долу; както  долу, така  и горе - Вселената и човешките същества са създадени по едни и същи закони от сгъстена светлина.

Великата светлина на съзиданието идва от безкрая  като поток и изпълва 10-те сфери на съществуване -10-те сефирота. 22-те букви от еврейската азбука са каналите, по които потокът светлина преминава от сефирот в сефирот. Затова и ангелските имена изписани с буквите от еврейската азбука притежават силата на амулет.

Дървото на живота притежава свойството да трансформира енергииге и това го прави съвършен талисман. Той придава виталност, помага срещу безплодие, помага за пълно отпускане при медитация. И най-простата рисунка на дървото на живота може да заздрави  психиката,  да премахне опасностите, които я застрашават. С него могат да се зареждат талисмани.

Всеки може да нарисува манадала "Дървото на живота". Това развива и укрепва психиката, внася спокойствие и стабилност в живота, хармония в брачните двойки.

Други сайтове:

www.magicgatebg.com/magic/kabala/index.htm
cveta1.blogspot.com/2011/05/blog-post_30.html
mandala.hemuz.org/mandala-seed-of-life-12-bg.phpwww.jivotizdrave.bg/index.php
www.chudesa.net/p13768/

ИЗРАБОТИ СИ САМ АНГЕЛСКИ ТАЛИСМАН
www.charmyrose.com/charmed-place-Talismani-c-125_256.html



 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pandor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1033245
Постинги: 329
Коментари: 149
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930