Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650539
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
15.05.2012 22:35 - ПИСМО НА АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА И ФАМИЛИЯ РОТШИЛД И СИЕ....ДО БЪЛГАРИТЕ
Автор: internationalist Категория: Забавление   
Прочетен: 29115 Коментари: 1 Гласове:
4



 imageimage
image
Здравейте, скъпи ни евтини поданици! Бихте ли били така добри, да ни позволите да ви поздравим за усърдната дейност, която полагате от столетия насам, да бъдем ваши неотменни господари? Вие сте нашите най-верни роби. Давайки клетва за вярност към вашите управници, (избирайки ги), вие всъщност давате клетва за вярност към техните кукловоди, т.е., към нашите величествени особи. От много време насам ви вкарахме в ролите на Хензел и Гретел. Полакомихте се по бляскавите джунджурийки, както те - по шоколадовия покрив и захарните прозорци от къщичката на Баба Яга. Къщичката, в която ви вкарахме, обаче, е омагьосан кръг, от който няма излизане, защото за да излезете, ви трябват знанията, които всъщност,ви отнехме. Наблюдаваме ви от ложите си как долу, на арената, се състезавате, за да се сдобиете с „марковите“ стоки, които всъщност струват реално 10-тина % от стойността, която искаме от вас ) Накарахме децата ви да се озлобяват едно към друго, пак заради измислените „модни“ парцалки. Така превърнахме собствените ви деца в оръжие срещу самите вас. Защо ли? Ами за да измъкваме всеки лев от джобовете ви, когато им задоволите всеки каприз.
Шефовете на фирмите и на отделите в тях са нашите най-перфектни надзиратели. Вие търчите из коридорите на фирмите си с купички салати или чинийка със сандвич, за да се храните ...докато работите.Защото не ви се позволява да бъдете свободни. Позволено ви е само да сте демократични. Вашите надзорници знаят колко пъти сте влезли и излезли от сградата и колко време ви е нямало на работното място. Вие отивате на работа, за да бъдете наблюдавани. А за какво работите?? А, да. За да получите заплата. За какво ви е? А-а, за да ни я дадете на нас : енерго -дружества, Софийска вода, банките, минералните извори......скоро ще си присвоим и ВиК. Тогава, ако не слушкате, може да ви пуснем някое и друго химикалче, та да пристигне един Ала-Бала вирусен щам, който ще се лекува само с точно определен антибиотик, само с точно определена ваксина, произведени от точно определена фармацевтична компания. Между другото, понеже сме глупави, никога не сме ползвали ваксини и никога не сме слагали и на децата си от тези прекрасни животоотровни коктейли. В офисите си охкате и пъшкате заради липсата на въздух. Е, айде сега пък и глезотии. За какво ви е? И без това сте на ГМО храни, значи и на ГМО въздух ще свикнете. Така е с европейските стандарти по сградоустройство. Нали сте европейци! Нашата цел е:колкото повече са болните, толкова повече са мозъчно закърнелите.Така никой не си търси правата.
Най ни радва, вашето усърдие да пращате децата си като агнета на заколение в престижните американски и английски училища. Разбира се,че нашата образователна система е перфектна. Ние създаваме хищническо ориентирано младо поколение. При нас няма духовност. Системата ПИАР работи идеално за нашето облагодетелстване и за вашето поробване. Ние използваме вашите природно надарени умове, за да разработим чрез тях идеите си. Всяко ваше зрънце, което се открои над останалите, го засмукваме, като му предлагаме рая на материалните блага. След това ви връщаме отрочетата, вече с промити мозъци. И....стават вашите нови избраници и наши добри послушковци. Тази процедура се налага, поради това, че родовете ни са шизофренични и нямаме необходимия интелектуален потенциал. Измислихме американските бригади като примамка за балъчета. Все още сте гъзолизци и чуждопоклонници. Защо пък да не ви използваме и за работна ръка при нас.Сринахме каквото ценно имаше в образователната ви система. На фона на измайсторените от нас лъжи в историята ви, окастрихме каквото ценно някой все пак беше успял да съхрани. Велики българи не ни трябват. Достатъчно дълго ни вадехте очите с вашата изобретателност в оцеляването и надживяването на всякакви катаклизми.
Набързо приключихме с красотата на българката. Тя вече не се отличава по нищо от другите жени. Нощни шкафчета – всички са еднакви. Българките вече са постоянен контингент я на Силикон- мафията, я на „марковата“ и ‚медицинската“ козметика„Алергии правим всякакви“. Най-сладките пари се правят от човешката суета и не култивираното его. Пред очите ви като калейдоскоп се въртят реклами за какво ли не. Направихме ви кривогледи, не виждащи, не чуващи, не мислещи. Чакаме момента, в който в час по природа децата ви ще рисуват NESQUIK, вместо крава, за да покажат на мама и тате откъде идва млякото.
С обич и американска усмивка: Вашите верни робовладелци
Автор: Елена Астарджиева
http://www.facebook.com/hristovaeli



Гласувай:
4



1. orf - масонски мечти
19.05.2012 21:15
Поздравления! Все пак малко успокоение , че нещата са сходни на описаните в цяла Европа. Дори на Запад е по-зле, нищо, че изглежда по-добре. Оръдието на централната Ложа в Америка за изпълнението на техните визии за бъдещето е ЕС!
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.