Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2014 21:43 - Матрицата "Майа"- благословия(Йога-Майа) или проклятие(Маха-Майа)/Пчели и Масони
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 5109 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 18.05.2016 22:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Всички живи същества, освен Върховната Божествена Личност-Кршна, могат да станат полу-бог(дева), демон, човек, животно, растение или дух, съобразно кармата си. Малко е обезкуражаващо за майавадите и абрахамските фенове, но в крайна сметка те самите не знаят КОЙ Е БОГЪТ, затова Бог им позволява да си фантазират за Него, като им дава възможност да илюзорстват да бъдат каквото си пожелаят, о-бож-авайки какво си искат.


"Зависимостта" на "втората реалност - Лунният култ" е в 2 пътя от свободната си воля:


1)VENERATION(LIBRA) да приемe Йога-Майа(висш лунен култ)= водещ до Трансцеденталният свят на Богът с персонални взаимоотношение на душата с Него

2)DAMNATION(COBRA) да приеме Маха-Майа(низш лунен култ)= въвличане в нови и нови ре-инкарнации и матрици и цикли на микро и макро ниво.


Йога-Майа е посредникът между Богът и индивидуалната душа. Това е перфектната душа(джива-дева)- Лакшми или Радха.  
               image                                                                                                                            

"Това, което започва с нектар, завършва с отрова", е Ведическа мъдрост за законите на матрицата и кармата.
Не пожелавай ни медът, нито жилото на Фортуната, са само Трансцеденталността и!

Пчелата е символ на материалното битие - "бхава", на индивидуалната душа. Пчела на английски е "bee",
асоциирано с "being"-"същество", "битие", на Санскрит = "bhu", наименование на Средната Земя.

Когато стане дума за разбиране, отдаване на почит или о-бож-аване на "Божията Майка" Ведаическата философия и култура дава най-пълен анализ и разяснение в сравнение с нихилизмът на юдаизмът и ислямът и материализмът на католическата църква, като институция, "държаща правата" на Римското библейско "Християнство". Всички те претендират, че разбират най-добре Христос, но преди всичко НЕ разбират как да се държат с Майа. Едните(католиците) я издигат в култ дори преди Христос, изземайки функцията на Ведаическите "Майа-вади"(примерно "сектата "сахаджа-йога"), а другите-юдаизмът и ислямът -я отричат напълно, като фактор за духовният свят, като я приравняват до степен на "безгласно животно" в своето материално битие. Парадоксално, но е факт, че Абрахамските религии са ЛУНЕН култ, а всъщност "игнорират" ролята на Луната- "Женското начало". И като кармичен резултат -Луната им отвръща със своето Нихилистично подсъзнание- БЕЗСЪЗНАНИЕТО НА МАХА-МАЙА или - "КАЛИ". Разбира се, тъй като Абрахамските религии са невежи по отношение на ВЕДА, те ще бъдат и невежи по отношение на "Смисълът на ВЕДА"-"ВЕДА-анта"!("Veda-end").

Ведическата философия и култура дава най-пълно описание на всички материални и духовни светове, като дава приоритет и взаимовръзка, но не ЗАПОВЯДВА и налага на съзнанието, тъй като не само човекът, но и -всички живи същества имат СВОБОДНА воля, носейки последствията от нея, като "изплащане на законът на кармата". Кармата не е "закон за Трансцеденталният свят", а - ИЗНАЧАЛЕН закон за материалният свят. Това е пространството описано във Ведаическата космогония, наречено "Дева-дхама".

Изплащането на кармата се осъществява в 10-ти дом,("Карма-бхава") управляван от Шива, като архетип "Козирог". Т.е. всяко едно съзнание, което не пробие отвъд "Деви-дхама" -ще бъде поставено под законите на кармата.       
                                                    image                                                                                                                           

Мохамед е споменал за Пчели и мед в Корана, включително фразата "и твоят Господ е вдъхновил пчела. "И според мюсюлманската традиция, Бог се яви на пчелите. Също така е интересно да се отбележи, че пророкът Мохамед е живял в Мека, където свещен камък от небето е почитан и до днес - както е било в Делфи, където Bee жрици бяха консултирани като ясновидки.  
          image                                                                                                                                                 
Исляма може също да бъде свързан с пчелата.                                                                                                                                              
Велзевул  е тъмен принц на демоните, който е и капитанът на "мухите" (мухоподобни демони)Кой е Мемед?Мохамед(Махамада) е реинкарнираният от Шива демон Трипура, иде от богоизбрани юдейски талмудически равини, които "ударят една правоверна ръка" за Най-Новият юдаизмът- Исламът или "Салламът" от Курбанът на крава, овца, коза или камила                                                             image

  " В светилището на всички неща, ковчега на Иеова на евреите имаше херувими, по един от всяка страна на умилостивилището с крила, покриващи умилостивилището. Това е съгласно описанието на египетския Ковчега на Боговете с фигури на богинята Маат с крила, покриващи ковчега. "                                        


Тук имаме богинята Маат - дъщеря на бог Ра, който викаше Пчелите като сълзи, пускането й криле над най-свещен артефакт в религиозната история. Етиопци смятат, че Bee защитават престола на Бога. Любопитното е, че в Аксум - град в Етиопия, се твърди, че къщата и защита на Ковчега на Завета е поверена на херувимите, които стоят на стража над ковчега и представляват пчели или пчелни богове.                                                                                                                                                                                                                          

Пчелата е свързано със звука, че първосвещениците наблюдавани докато в присъствието на ковчега, и се казва, че Аарон, брата на Мойсей и на първия върховен жрец на евреите, чул звука на бръмчащи пчели, докато произнасяше тайното име на Яхве в присъствието на ковчега. В книгата си, на тръби от Ерихон , изследовател Дейвид Уилкокс пише на странна приказка, от време на война Германия. Историята разказва как нацистите поръчал известния еврейски започне да се изгради съвременна ковчег на Завета, в замяна на освобождаването на сина си, който бил затворен в концентрационен лагер. Ние сме казали, че докато се опитва да активирате симулирана Ковчега, посветеният многократно чух звука на бръмчащи пчели. Същият звук е също припомни от оцелелите от близо смъртта преживявания и НЛО отвлечените - наред с другото, като първият звук чува при преминаване към следващото ниво или съзнание.     


                               image                                                                                                                                                                          Saint Амброуз - покровител на пчелите, изобразен с кошер                                                                                                               

Католическата църква вярва, пчелен восък е продуциран от девици, поради убеждението, че пчелите работнички не се чифтосват.Има и един странен религиозен текст наричан Книгата на пчелата , която е преведена през 1886 г. от египтолог EA Wallis Според Бъдж, книгата е написана от един сирийски епископ на име Соломон  в началото на 13 век, за целите на документирането историята на християнската Божия план според несториани; религиозен орден, който вярва, че Исус Христос е всъщност две различни лица - един мъж и божествения син на Бога. Точно затова той е наречен "Bee"                                                                                      

Като се има предвид, че есеите са били Кинг Пчели и че сам Исус Христос е смятан за Bee - и че папите приемат пчелата като официалнен  символ да погледнем картинката по долу.    
                  image 
Пчелата, като вдъхновение за шумерски крилати фигури като Innanaishtar и архетипът на ангелите                                                                                                                                                                                     

Крилати същества като лешояди, орли и легендарния Фениксът се проведоха свещени от култури през вековете. Докато някои са били почитани поради комплексното убеждението, че птиците се транспортират в душата на починалия към небето, а други са били почитани направя по простата вяра, че птиците може да лети близо до Бога.                                                                                                                                                                                                                                       

Един от най-странните връзки между пчелата и религиозни ордени е модерна ден Мормонската църква. Основана през 1830 г., вярата в голяма степен се основава на Книгата на Мормон ; стих от Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни . Мормонската църква е основана в Съединените американски щати и от Книгата на Мормон предлага на яредитите, загадъчен хора, които мигрират в Северна Америка от древни земи по време на изграждането на Вавилонската кула.


В Книгата на Мормон има гл. "Deseret", което означава, пчелите , и за яредитите се говори, че са довели пчелното на поредица от миграции в целия древен свят. Интригуващо е, Източен Десерт египетски, както се посочва в част 1,е един от районите, където мигриращите яредитите може да са пътували през време на пътуването си на запад от Вавилонската кула, тъй като неговото пейзаж е осеян с Bee символика и лодки. Интересно е също, че Червената корона на Египет бе наречен "dsrt" и че EA Wallis Бъдж нарича Red короната на Долен Египет "Дешрет" в книгата си, на йероглифен речник на Книга на мъртвите . Може и двете думи се отнасят за един и същ корен, общ с пчелите?


Мормонската религия е основана в Юта, и Бригъм Йънг - първият губернатор на територията и лидер в последно време Saint движение - се бе надявал да даде име на държавата "Deseret" поради убеждението си, че пчелите е щастлив и че той е представлявал промишленост и стабилност. Въпреки Young е бил неуспешен в стремежа си, Юта все пак прие кошер като негов символ и остава на "Кошер държавата" и до днес. Bee символика може да се намери в цялата държава, особено в дома Brigham Young в Солт Лейк Сити, резиденция, известна като кошера. 
            image

Юта - кошерна територия и държавна
куполна дръжка на вратата от Храма на Мормон в Salt Lake City           Юта не е единствената държава, да са приели Bee символика. В действителност, от 41 членки, които са избрали "държавни насекоми", пчелата остава най-популярният. Хумор, в Dakota млади мъже изиграха една игра, наречена "Войната на пчелите" Играта е смятало да подпомогне подготовката на мъжете за война, като ги учите да се изправи срещу страховете си.   
                                            image       Знамето на Юта, с участието на кошер                                                


В книгата си отбелязва на Virginia ранния американски държавник Thomas Jefferson обсъдено как пчелите пристигна в Северна Америка;


"Медоносната пчела не е родом от страната ни. Marcgrave наистина споменава вид на пчелите в Бразилия. Но това не е победата, и поради това е различно от това, което имаме, който прилича перфектно, че на Европа. Индианците са единодушни, с ни в традицията, че той бе доведен от Европа, но кога и от кого ние не знаем. Пчелите са обикновено се разширяват в страната малко преди заселниците. "


Теория на Джеферсън е интригуваща, а не в противоречие с Мормон легендата на миграцията на яредитите пчелите.


В допълнение към Джеферсън, американски държавник Бен Франклин е известен покровител на Thomas Wildman на 1768, Трактат за управление на пчели - дискусия за управлението на пчелите. И Wildman е бил офицер в Наполеоновите войни, и както ще видим в нашата трета вноска, Наполеон е бил известен като "The Bee". В края на деня, всичко това служи да подчертае факта, че Съединените американски щати признават и приложни символиката на пчелата в генезиса на неговото създаване. Въпреки това, има един аспект на приемане на символа, който се откроява над останалите в страната. И това е това; на паметника на Вашингтон във Вашингтон, строг търсите обелиск, който е построен в края на деветнадесети век като паметник на Джордж Вашингтон - първия президент на Съединените американски щати - и което е може би основната емблема на Америка като страна, така че може би си струва почит на пчелите, както Господ на нацията. Той гласи: " Свет Господу. Deseret. "


image
The Washington паметника: Посветен на нашия Господ, на пчелите?

Посвещението е странно, защото в него се постановява, че Съединените американски щати се основава на и посветена на пчела! Как е възможно това, и ако е вярно, това, което организацията щеше да гарантира, че пчелата е адаптирана като символ на националното единство и стабилност, като най-младият и най-мощен окръг в света? Разбира се само една организация би трябвало да има тази власт; масоните.

В Градът на Washington DC - столицата на Съединените американски щати, и дом на най-аплодирана масонска символика в света,виждаме сдружаване на масонството с пчелата, както в САЩ и във Франция , където е Наполеон, на Меровингите и дори тайната на Рен льо Шато имат своята роля в съвременната традицията на пчелата.                                                                                                             image    Кошера - един от най-важните символи на масонството


Bee символика е жизненоважен компонент на масонските идеали, въпреки че неговото прилагане в рамките на занаята не е без парадокс. Така например, "Енциклопедия на масонството" ни информира, че пчелата е важно да масонството по същата причина е важно да египтяните, защото на всички насекоми; " само пчела има King . "Цитатът е присъщо за причини вече обсъждат; именно защото обществото пчели е матриархат. Дали масоните съдийство на King Bee - както в египетски фараон, който носи титлата "Пчелар", или те знаят нещо, което ние не знаем?  
                              image 
Масонски регалии на ранните американски президенти отразява възхищението от Bee занаята и включва масонска престилка с видно място куполна че означавано мъдростта и промишлеността на човека. Кошера е разположен непосредствено над изображение на ковчег, жизненоважен елемент на масонската трета степен ритуал, и изглежда, че намеквам за асоцииране на Bee с възкресение.                                                                                                   image                      Масонска престилка Джордж Вашингтон                            

Само пет години след смъртта на Джордж Вашингтон, Франция ще короняса нов лидер, който ще възстанови дълга и славна наследството на Bee в неговата страна. Аз говоря на Наполеон Бонапарт, който през 1804 г. е коронясан император на Франция в коронацията мантия, украсена с 300 златни пчели.     
                            image     Наполеон на коронацията му, облечен в дреха, украсена с пчели                                                                                                                             Пчелата е изключително важен икона на царуването на Наполеон, и манията му с неговата символика доведе до неизбежното му псевдоним; Пчелата . Наполеон би са израснали с символиката на пчелния вкоренен в психиката му, за се изисква родината си на Корсика да плати римляните годишна данъчна еквивалент на Ј 200 000 в пчелен восък. Младият император гарантира, че пчелата е широко приета в двора му, както и на облекло, завеси, килими и мебели в цяла Франция. С избора на пчелите като емблема на царуването си, Наполеон е да се почитат Childeric (436-481), един от "дълги коси" Меровингите царе на района, известен като Галия. Когато гробница Childeric бе разкрита през 1653, беше установено, че съдържа 300 златни бижута, оформена в образа на Bee. И разбира се, това са същите пчели,които Наполеон  прикрепи към коронационната си роба.  
                                                                            image   
Bee е от гробницата на Хилдерих I.За съжаление, от 300 пчели  само две са оцелели.                                                                                  

Съкровището на Childeric бе поверена на Леополд Вилхелм фон Хабсбург, военен губернатор на австрийската Холандия, които се смята, че е потомък на династията на Меровингите. Шест години след коронацията си, Наполеон се жени за Мария Луиза, дъщеря на Франсис II, последният Хабсбург  седнал на престола на Свещената Римска империя.Избор на Наполеон на пчелния като държавният герб на неговото имперско управление говори много за желанието му да се свързва с Каролингите и Меровингите, френските крале, чиито погребения включвали Bee и цикада символика като метафора за възкресение и безсмъртие.                                                 Пчелата и цикада представляват дуализъм, с пчелата производство на звука през деня, цикадата звука на нощта. Пчелата също беше ключов символ на френската индустрия и един от най-известните символи на Френската революция (1789-1799).                                          image      The Bee / кошер - популярен символ на Френската революция                image   
Два примера на френските хералдиката Bee щитове: Mazamet и La Meilleraye De Bretagne © www.ngw.nl                                                                                                                                                                                     

От многото си впечатляващите подвизи, Наполеон е вероятно най-добре запомнят за кампания той водеше преди коронацията му; си 1798 инвазия на Египет, страна, която е била провинция на Османската империя по това време. Човек може да се размишлява само по ирония на човека, когото нарича The Bee езда horsebackin на земята на пчелата , взирайки се в един образ, който може да е бил кръстен на думата на Минойците за Bee; "Sphex"/СФИНКС/. 
        image                 
 Наполеон и Сфинкса/Пчелата, от Jean Gerome 1862             image             
 Пчелата като предшественик на Фльор дьо Лис


Изследователя Робърт Lawlor изучава дизайна на Bee и Fleur-де-Lys в книгата си; " Свещената геометрия " стига до заключението, че 1: √ делът на Фльор дьо Лис, която се намира в дизайна на джамия Ислямска. Интригуващо е, мистичното измерение на исляма, известен като суфизъм поддържа тайно братство, наречено Sarmoung, или Сарман, което означава, Bee . Членовете на организацията са разглеждат ролята си на събиране на скъпоценния "меда" на мъдростта и да се запази за бъдещите поколения. 

                                                                                                      image 
Лого на тайна Суфи общество с Bee близо до пламъка на свеща  
     image    
The Tour Magdela в Рен льо Шато; икона на тайната © Andrew Гоф                                                                                                                             

Тук, в началото на 20-ти век, група от свещеници - най-известния Беринджър Сониер - предизвикват подозрение с тяхното любопитство поведение и видно богатство, с което спекулират, че са открили голямата еретична тайна - вероятно и Мария Магдалена, съкровището на Соломон, съкровища на вестгот-те , скрито по време на Френската революция.                                                  

Легендата за Рен льо Шато е че неговите корени произтичат от Меровингите.                                                                                                    image                        Меровингите царе Хилдерих I и III                                                                                                                                                                  Убеждението, че Меровингите са специални, и че те представляват царска кръвна линия, водена Наполеон да възлага извършването на задълбочен анализ на произхода си. Fascination с мистериозната линия на царе продължава до 20-ти век, когато един французин на име Луис Vazart създадена организация, базирана в Stenay-сюр-Мозел, наречена "Cercle Saint Дагоберт II", която е специализирана в проучването на Меровингите и Дагоберт II по-специално. За неговото лого, Vazart избрали изображение на Bee вътрешността на 6-двустранен конус, или Hexagon - формата на кошер клетки, заобиколен от кръг. Дизайнът напомня божеството маите Hu-Nab-Ku, чието име означава "вълшебно тяло" и чийто символ е форма на квадрат / пирамида в кръг. 
                                                                                                     image                                                       

Лого на Cercle Saint Дагоберт II ; A Bee в Hexagon     
                image                                                                                                                             Семейният гребена Plantard странно напомня на изображения на Исус Христос разпънат на 6 едностранно Fleur де Lys кръст, пълни с 11 звезди - подобно на 11 Bees Plantard е. За артистичност припомня и шестоъгълна символиката на кошера, както и самата пчела, самият образ, на Фльор дьо Лис на първо място. Дали е фамилен герб намек за Plantard кръвна линия водеща обратно към Исус Христос, както е символизиран от пчела и Фльор дьо Лис - скрита кръвна линия, която човек сам поощрява чрез неговия живот?                                                                                                                                 image                                               

Христос разпънат на Fleur де Lys образна форма 

                               image                                   

 Любопитното е, че заглавието под снимката просто заявява " Рен-ле-Бен - Термес Romains "                                                                                                                                                                                                    Аномалията се разказва в книгата на Линкълн, " The Key на Sacred Шарка " . По същество, снимката изобразява дървена облицовка върху врата трапезария с четири Пчелите, по един във всеки ъгъл, а в средата, крилато женска стои на кълбо държи венец над главата й на египетска богиня танци - един ние мотив сега асоциира с пчелен богини, както са определени от учени.                                                                                                                                                                    В книгата си, Lincoln разказва как на гърба на снимките са просто с печат с надпис "PLANTARD", наред с описания, които разкри, че жената в центъра на снимката е кръстен Europa - легендарната жрицата които била прелъстена от Зевс, докато е под формата на бик, и че изображенията на пчелите представени пчеларството. Въпреки това, се казва, че означението на гърба на снимките също включва фраза; "Ние сме пчеларите" - детайл не разкрива от Lincoln в книгата си. Изразът припомня заглавието на "Пчелар", притежавана от египетските фараони и повдига въпроса, беше Pierre Plantard Заключаването на той е пчелар - и ако е така, на какво?   
                                                                                                                                             image                             
                 
                   
Pierre Plantard. Пчелар - но на какво - Приорат на Сион?                                                                                                                                        image   
Кошер стил колиби близо до Рен льо Шато - Костур Cardu в далечината © Andrew Гоф                                                                                                                                                                                                        Кристофър Дос, автор на превъзходно Рен льо Шато приключение прежда " Rat Краста и Светия Граал ", необяснимо срещат мъртви пчели в цялата изследванията си за книгата. Има много случаи на Рен льо Шато е свързано с пчели, един забележителен пример е скандален латинския израз, който виси над вратата на селска църква Санта Мария Магдалена; "TERRIBILIS EST локус ISTE", което означава, това място е ужасно . Библейската фраза се отнася до думите, че Яков проговори, когато той се събуди от съня си за една стълба, която стигаше до небето. За тази цел, Genesis 35: 1 дава ориентир;

"И рече Бог на Яков : Стани, иди до Ветил и живей там. И там издигни олтар на Бога "

Тогава Яков разказа, че мястото се нарича Ветил и той имаше камък, издигната в чест на мястото, където беше заспал. Библейската история е свързана с пчелата в които Bethel, или Bytal на иврит, означава "Дом на Бога", и буквата "Y" и буквата "I" са взаимозаменяеми, оказване на превод "Bit-Al ", и" Bit "в древен египетски означава Bee. Преводът също предполага, че Домът на Бог може да представлява хранилище на знания - както в кошер. Освен това, и донякъде странно, Bethel носи същото цифровата стойност, тъй като думата "метеорит", който тръгва от идеята, че пчелите са свързани с свещените камъни и камъни от небето по-специално.                                                                                                       image 
 "Това място е ужасно" - над църквата в Рен льо Шато © Andrew Гоф   
                                                                                                                image   
Граал на стената в Монреал де Sos | снимка отблизо                                                                                                                                                      Много е писано за  рисунките по стените на Монреал де Sos, за те отразяват много от обектите, описани в Grail шествие на Кретиен дьо Троа.Малко известен факт е, че де Троа не успя да стартира, докато той пътува до Испания и учи с Cabalist, водещи учени да се заключи, че Кабалата еднозначно позволява разбирането на езотерични теми като Граала. Няколко години по-късно, Волфрам фон Ешенбах пише Grail Romance " Parzival ", и в неговата сметка ни се казва, че Граалът е камък от небето. Това е интересно, имайки предвид, че думата "метеорит" носи същия цифровата стойност (443) като "Ветил" - което се превежда като Bee в египетската.                                                                                                                                                                                                                                 
Монреал де Sos е двойна входна пещера в традицията на богинята пещерата Bee на гръцкия остров Итака, а местоположението му е интригуващо, защото е изправен пред един особен търсите камък в далечината, известен като долмен на Сем , означаваща "Двореца на Самсон ". В част 2, обсъждахме как позоваването на Samson припомня легендата на Пчелите излизайки от тялото на лъв. Може Bees бъдат свързани с Двореца на Самсон, също? Камъкът е любопитно в няколко отношения. На първо място, тя само бегло напомня на долмен, и на второ място, той се разполага по такъв начин, че да се насочвайте директно в две интригуващи забележителности - всеки в противоположни посоки. На северозапад, Двореца на Samson посочва в малко градче на име Orus. И на югоизток, тя посочва в близкия планински масив, чиято среща на върха се нарича Гората на Граала, и чиято долина е известна като Прохода на Граала .                                                               image  
Дворецът на Самсон - маркер камък или долмен?
Монреал де Sos е в намиращите хълм в центъра в далечината |
Orus, или Horus е вдясно | на Прохода на Граала е вляво © Andrew Гоф                                                                                                                                                                                                                                                Изследователят Andrй Douzet пише за любопитни камък в книгата си " Странстванията на Граала ", и отбеляза, че Orus транскрибира като Horus - името на сокола начело египетски бог, когато говори на френски език, и да не забравяме, египетските фараони били смятан за "жива Хор" и носеше титлата "Пчелар". Когато изследвах планината преди няколко години, аз открих, че в центъра на Прохода на Граала, в средата на гората на Граала , на върха на планината в напълно изолиран път в точния момент, когато един ще бъде приведено в съответствие с Двореца на Самсон и село Orus в далечината, пчелин - група на пчелни кошери - препречен пътя. 
    image   
Кошери в центъра на Прохода на Граала © Andrew Гоф                                                                                                                                              
И Други училища в езотеричната мисъл са наблюдавали  пчелите, или са ги включвали в своите идеологическа рамка, като масонството, тайната Суфи общество, Приорат на Сион и Cercle Saint Дагоберт II, да си припомним някои от тях. Но може би никой не са толкова скандален като Ордена на илюминатите , а "тайно" общество, изградено от германския философ Йохан Адам Вайсхаупт на 1 май, 1776 г. Любопитно е, че Вайсхаупт е разгледал именуване негова заповед "Пчелите" - не "Поръчка на илюминатите ". Това е, по всяка вероятност, поради силните му масонски връзки и поскъпване на гръцките мистерии, които разбира се са силно натоварено с Bee символика. Във всеки случай, целта на заповедта не е нищо по-малко от световно господство и се състои от сложна мрежа от шпиони, които действат анонимно в това, което е описано като "клетки, подобни на" структура, пълна с матрица отчитане на неизвестни началници. Не е изненадващо, от около този момент нататък ние започваме да виждаме кошер изобразен като метафора за борба на пролетариата, една дума на латински означава "потомство". Определението е доста подходящо, когато считаме, че типично Кошер къщи десетки хиляди новородени пчели.                                                             image                              Адам Вайсхаупт, основател на Ордена на илюминатите


Интересно е да се замислим какво би станало, ако е Вайсхаупт нарекъл своето общество Bee ите. Интересно е също да се спекулира какво възнамерява да предаде чрез въвеждане на ред на 01 май. В света Паган, на 01 май представлява регенерация и е известен в галски като фестивала на Белтейн. 1 май е и ден на Taurus бика, който разбира символизира регенерация, и е свързано с пчелата. Въпреки това, 01 май е най-известен като "Ден на работниците", важен ден в Съветския съюз, например, чиято политическа и труда структура - комунизма, е проектиран да емулира реда на кошера. В действителност, 01 май, остава в деня на Worker Bee - така да се каже, и е известен като Ден на труда в Америка и Ден на труда и на международната работническа солидарност в много други части на света.   
                                          image         
   May Day: Честване на приноса на "работник на пчелите                                                                                                                                      Включването на Bee символика в комунистическите идеали е разбираемо като се има предвид подреден и алтруистично модел на обществото, че кошера представлява. Въпреки това е видно от хералдически щитове региони, които по-късно се практикува комунизма, че пчелата е бил важен икона за известно време, тъй като 1777 руски щит долу потвърждава. Разпространението на Bee символика по това време - и през ума на земното кълбо сте - от Франция до Америка и от Русия до Вайсхаупт на Поръчка на илюминатите е изумителна. Може масонството е равенството, което се свързва с почти вирусно разширяването на Bee символика в този момент?       
                                                                                                image                                                               

  Руска Civic Хералдика дата 10 Мар 1777
© www.ngw.nl                                                                                                                                                                                                                                Работата на Вайсхаупт претърпя възраждане на всевъзможни век по-късно, когато английският окултист Алистър Кроули - важен член на окултни организации като Златна зора и Ordo Templi Orientis (ОТО), се издигна като "The злия човек на света". Не е изненадващо, Кроули е известен с необикновената му куполна вдъхновени прическа, представляващ езотерична мъдрост на един посветен.                                                                                                                                             image                                                 

  Алистър Кроули и неговото кошер прическа                                                                                                                                                                                   image                                       

 Изображение на това, което Карл фон Фриш нарече поклащаш танц на пчелите   
                                                                          image 
Bee Bearding - древния обичай за създаване на връзка между Bee и Пчелар.                                                                                                          image                         Граалът - отбеляза в църквата в Рен льо Шато                  image 
Трансцеденталната Майка е Вишну, докато материалната майка е Майа, да не се бъркат двете!!
"Аз съм бащата, майката, поддръжникът и прародителят на тази вселена."
Бхагавад Гита 9:17
M- Край, Трансформация/Прераждане, Цикличност
Какво означава "М" ?
Докато А и U са гласни и формират експанзия, принадлежаща към Слънчевият култ за "Вечност в матрицата", то "М" идва да прекъсне тази вечност в матрицата и да я оформира като "цикъл", т. е да затоври кръгът "О".
"М" е съгласна е загатва за тленност, разрушаване и ТРАНС-ФОРМ-АЦИЯ но- ПАК В МАТРИЦАТА!!
"8" е "усукана 0"(или- двете допрени нули).
"М" означава трасформация, но и ре-генерация, но на по-ниско ниво. "М" означава "У-плът-няване". Играта се повтаря, но става по-груба- развиване на Галактиката в низходяща спирала.                                                                                                                                                     Старият завет на юдеите е племен култ към плодовитост и смъртта за избиване на неюдеи по племе, което рече "по вяра", тъй като в племенните култове етносът е равносилен на вярата. Целта на племенните култове е да съхрани "семето на племето". Това ще рече ПРЕРАЖДАНЕ на душата в матрицата в рамките на племето.       Дух Йах е АСТРАЛНА ПРОЕКЦИЯ от два архетипа- Марс-Сатурн или още ПРИМИТИВНА РУДРА, която не иска да се прибере в Трансцеденталият свят, която има древно Знание, но изопачено, и която си търси невеж материал за неговата реализация. По всички правила на това знание ТОВА Е САМИЯТ "САТАН"(който абрахамците са изкопирали от Шумерското "СТН", идещо от ВЕДАическата дума "СТАН"- "място", "у-стой-чивост". "СТАН" се свъзрва със Сани(Сатурн), и Сива(Шива), но всички паднали духове го копират НЕСКОПОСАНО. За това, когато дух Йах казва "аз съм", то той не уточнява КОЙ Е, поради незнанието КОЙ Е. Шива управялва всички паднали духове(особено в КАЛИ-ЮГА!!) в гуната на мрака и НЕВЖЕСТВОТО или още - злото и инерцията. Дух Йах е невеж и затова е горд от състоянието на себето си. Колкото един дух е по-невеж, то толкова той е по-арогантен и примитивен с КАМЕННО-ВТВЪРДЕНО ЕГО.                                                                                           Нека да се взрем в пропускът на светите отци да изхвърлят ПРЕ-РАЖДАНЕТО, като закон в материалният свят от своят наръчник за манипулиране - "Библията"("да минат метър", все пак "нова религия-нов късмет"!!)

9. И като слизаха от планината, Исус им заръча: На никого не казвайте за това видение, докато Човешкият Син не възкръсне от мъртвите.
10. Учениците Му го попитаха: Защо тогава книжниците казват, че първо Илия трябва да дойде?
11. А Той отговори: Наистина Илия иде и ще възстанови всичко.
12. Но казвам ви, че Илия вече е дошъл и не го познаха, но постъпиха с него както си искаха. Също така и Човешкият Син ще пострада от тях.
13. Тогава учениците разбраха, че им говореше за Йоан Кръстител.

Матей 17

Какво разбират римските християни(масони) под понятието "Възкръсване от мъртвите"."Възкресението" е като акт на ЗОМБИ от древно-африканския култ ЯО(откъдето иде "Яху", Яхова). Тялото умира, биологичната смърт е настъпила за часове, налице са гнилостни необратими процеси на разпад на тъкъните материя, но после душата се връща пак в тялото и човекът "възкръсва" като ЗОМБИ със същото си грубо-материално тяло.

Защо се казва, че Абрахамизмът е племеннен култ за вяра в духове? Защото става дума за "вяра в гуната на мрака и невежеството-ТАМАС".                                                                                                                                                                                                           
50. А Исус, като извика пак със силен глас, издъхна.

51. И, ето, завесата на храма се раздра на две отгоре додолу, земята се разтресе, скалите се разпукаха,
52. гробовете се разтвориха и много тела на починали светии бяха възкресени,
53. които, като излязоха от гробовете след Неговото възкресение, влязоха в святия град и се явиха на мнозина.

Матей 27                                                                                                                                                                                                                                        БОЛШИНСТВОТО ОТ ЮДЕО-ХРИСТИЯНИТЕ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ПОЧИТАНЕ НА БИБЛЕЙСКИЯТ ХРИСТОС(КОНСПИРАЦИЯ НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ) ТЕ ПОЧИТАТ ПО ЗАОБИКОЛЕН НАЧИН ЛЕМУРСКИЯТ КУЛТ КЪМ ПЛОДОВИТОСТ И СМЪРТНОСТ:
Лемурия-Централна Африка-Арабският Полуостров-Палестина-Римската Империя-Европа.                                                                                                                                                                                                Дали се молите на ПРАВИЛНИЯТ ХРИСТОС, а не на дух Йах, защото "Алле-лу-Йах" в "От-кровь-ението" показва, че кранчето за топлата вода има синьо кръгче и ви чака изненадващ леден душ....?!...

Ето го дух Йах:

20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как?
21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.
22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе
2 Летописи 18

Съвсем вероятно и логично и факт:
Визанстийско-Римското Православие на Константин е наредило тук Вуду-култът за секта наравно до Кришна-съзнание, като попадащо в "инославните" "ловци на души".Той Самитя Христос Галилейски казваше на палестинските рибари :"Елате сега да ви науча не как се лови риба, а как се ловят душИ".
Май Христос Биин Галилейски не е проповядвал не-брахмански(а-брахамски)афро-близко-източен тамасти



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686044
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031