Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2015 09:48 - КАК БЕ ФАЛШИФИЦИРАН „ХОЛОКОСТЪТ” - https://anonybulgaria.wordpress.com, Автор: nikikm
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1554 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КАК БЕ ФАЛШИФИЦИРАН „ХОЛОКОСТЪТ”  

„Нищо не плаши евреите толкова много колкото съвършеното единство на другите: единство от чувството да си част от някакво движение, да си част от хората. Затова евреите винаги ще бъдат за „демокрация”, чието единствено предимство е, че е враг на нациите. Защото демокрацията ще разруши единството и духа на хората…”

Корнелиу Зелеа Кодреану (Corneliu Zelea Codreanu), 27.03.2014 г.


therealistreport.com, 27 март 2014 г.
Превод: Десислава Атанасова/Българска Легия за информационна защита


Мнимият „Холокост” на „шест милиона евреи”, извършен от Адолф Хитлер и национал-социалистическа Германия по време на Втората световна война (ВСВ), е най-голямата лъжа, пробутвана някога на човечеството. Самата идея, че германците са организирали и реализирали сложен заговор, включващ „газови камери на смъртта” и други варварски, садистични форми на масови убийства, предназначени да изтребят европейските евреи по време на ВСВ, е смехотворна сама по себе си, ако човек се поспре за малко и помсли върху нея обективно.

image

Национал-социалистическа Германия и нейните съюзници са се били на нялко фронта срещу някои от най-могъщите нации в света по това време, в това число САЩ, Британската империя и Съветския съюз. Идеята, че те биха отклонили ценните си, и изключително недостатъчни, ресурси и човешка сила за осъществяването на системна кампания за масови убийства, специално предназначени за унищожението на европейските евреи, е абсурд.

Не е имало никакъв германски заговор за систематичен геноцид и изтребление на европейското еврейство по време на ВСВ. Не е имало никакви „газови камери на смъртта”, използвани за убиване на евреи или други „нежелани”. Изградената и управляна от германците и техните съюзници система от концентрационни лагери в голяма част от Европа по време на войната е просто мрежа от трудови, транзитни, индустриални и други съоръжения за задържане, а не „лагери на смъртта”. Евреите, политическите затворници и подривните комунисти (много от които наистина са били евреи), хомосексуалните и много други са задържани, и или принуждавани да работят, или затваряни в управляваните от германците концентрационни лагери и индустриални съоръжения из цяла Европа.

Принудените да работят и затворниците са били добре обгрижвани, поне до края на войната, когато германските линии за снабдяване са разрушени и настъпва хаос вследствие на съветската и англо-американската инвазии на германска територия. Те са били добре хранени, добре снабдени, имали са медицинско обслужване и забавления. Било им е позволено да посещават концерти, да организират игри, да се занимават с музика и спорт. Ако германците са имали адското желание да избият тези хора, защо ще им осигуряват медицински грижи и ще им позволяват да се забавляват?

Цялото описание на ВСВ, и особено фалшивата история за „Холокоста”, е в основата си точно противоположна на това, което са ни казвали и учили.

Еврейските болшевики-терористи, които свалят руската монархия по време на Първата световна война (ПСВ), и техните съюзници – главно САЩ и Великобритания – извършват истинските зверства и осъществяват геноцид върху германците и техните симпатизанти по време на, и след ВСВ. Британците и американците участват в системна кампания за бомбардировки най-вече с цел разрушаването на германските индустриални и градски зони. По-големите градове в цяла Германия са редовно бомбардирани, което довежда до ужасяващата смърт на милиони невинни немски граждани – мъже, жени и деца.

Към края на войната съюзниците потапят германски цивилни кораби с бегълци от вилнеещата съветска Червена армия и така слагат край на живота на безброй невинни цивилни, включително, по ирония на съдбата, и на много източноевропейски евреи, бягащи от напредващата Червена армия. Докато е напредвала на немска територия, варварската, неконтролируема Червена армия е била окуражавана да насилва, граби, измъчва и убива германци, и това е и правила. След войната стотици хиляди военнопленници и цивилни са били подложени на глад и са били избивани, често подлагани на ужасяваща смърт от жажда и мъчения в ръцете на безмилостните съюзници-победители. Национал-социалистическите политически, културни и образователни институции са били систематично демонтирани и разрушавани, а много висши служители и лидери са били избивани, изтезавани, грабени, хвърляни в затвор и малтретирани по други начини.

Еврейските пропагандатори чрез контрола си върху медиите изцяло са преобърнали реалната ситуация и са обвинили германците за започването на войната и за извъшването на всички предполагаеми зверства, докато в действителност германците и техните съюзници са били най-дисциплинираните, почтени и честни сили, воюващи в тази братоубийствена война, предизвикана от евреите. Германците и техните съюзници са всъщност тези, които са били подложени на истински холокост – реален геноцид – по врмем на ВСВ, а не еврейското население на Европа.

Истината е, че историята за „Холокоста” – как шест милиона евреи били преследвани, малтретирани и систематично изтребвани от „тези дяволи нацистите” по време на ВСВ – безкрайно пробутвана и преповтаряна от евреите, притежаващи масмедиите, Холивуд и „развлекателната”индустрия, а също и от образователните и политическите институции, е стопроцентова лъжа почти във всяко едно отношение. Германците просто са искали евреите да напуснат Германия, тъй като ясно и точно са ги разпознали като врагове, като враждебна и заплашителна сила, която работи за покваряването, развращаването и унищожаването на германската нация и западната цивилизация.

Евреите са били насърчени да напуснат Германия и много от тях са го направили. Други са били въдворени в затворите и различните трудови и концентрационни лагери, създадени и управлявани от национал-социалистическа Германия, и са били добре обгрижвани. Те със сигурност не са били избити в „газовите камери на смъртта”, нито чрез други садистични форми на убийство в някаква систематична кампания за ликвидиране на европейските евреи.

Но как точно такава чудовищна измислица е била изфабрикувана и представена на обществеността така, сякаш наистина се е случила? Това, което следва по-долу, е кратък преглед, установяващ основните средства, с помощта на които предполагамият еврейски „Холокост”от ВСВ е бил фалшифициран и продаден на обществото така, сякаш е автентична част от нашата обща история, за да се придвижат напред определени геополитически, културни и икономически планове.

 

Ролята на съюзническата пропаганда преди, по време на, и след ВСВ.

Фалшивата история за еврейския „Холокост” всъщност е само продължение на текущата антигерманска пропаганда, която започва още през ПСВ. По това време западните пропагандатори (често евреи) се прицелват в Германия и нейните въоръжени сили със смехотворната „пропаганда на зверствата”, твърдейки в техните вестници и други средства за масова информация, че германците са имали варварско и безскрупулно поведение, включително и че са изнасилвали и убивали невинни цивилни.

Изфабрикуваната идея, че „милиони евреи” в Европа са били изтребени от германците и от други „фашисти”, редовно се предлага от еврейските пропагандатори и техните съюзници на Запад, като се започне още от 1915 г. и по времето на ПСВ. Това клеветническо, изцяло фалшиво обвинение, е било, и продължава да бъде безконечно предлагано на често лековерното и възприемчиво западно общество, а това създава изключително негативна антигерманска настройка, без да се споменава широко разпространеното убеждение, че германците наистина са извършили тези възмутителни (макар и твърде смешни) зверства.

По време на, и непосредствено след края на ВСВ, лъжливите пропагандатори продължават да поддържат нивото на тази „пропаганда на зверствата” срещу германците, за да ги демонизират и за да подготвят западния свят за институционализирането на мита за „шестте милиона евреи, избити от нацистите”. Западните и съветските пропагандатори, включително и специалистите по психологическа война в армията на САЩ, както и отделни индивиди, свързани с Холивуд, са въвлечени в произвеждането на „доказателства” – в това число фалшиви, подменени или по друг начин изопачени фотографии и видеозаписи, „абажури от човешка кожа”, „съсухрени човешки глави” и други абсурдни реквизити – които са използвани да „покажат” на света, че германците наистина са извършвали нечувани зверства по време на войната и по-специално в различните концентрационни лагери и индустриални съоръжения под тяхно ръководство.

Пропагандата, използвана за да се продава идеята за „Холокоста”, е изключително емоционално и психологически експлоатируема. Тя предизвиква психологическа травма и невъзможност за широките маси обективно да оценят информацията, която им е била представена. Това ще бъде дискутирано в по-големи детайли по-нататък.

Ролята на шоуто, наречено Нюрнбергски процеси.

След победата над Германия във ВСВ съюзниците продължават да организират серии от военни трибунали, често обозначавани просто като Нюрнбергски процеси. Те се състоят от Международният военен трибунал и Нюрнбергският военен трибунал. Тези трибунали са пълно мошеничество – „трибунали-шоута”, ако изобщо е имало такива.

По същество тези процеси са организирани не само за да демонизират, очернят и фалшиво да обвинят германците за започването на войната и за извършването на всички „зверства” и „военни престъпления”, но също така и за да замажат и прикрият истинските престъпления, извършени от съюзниците, и в допълнение към това официално да институционализират историята за фалшивия еврейски „Холокост”.

Съюзниците въвеждат изфабрикуваните доказателства и лъжливите свидетелства, а мнозина от обвиняемите германци са били психически тормозени или принуждавани по други начини да правят фалшиви признания на процесите.

Ролята на изфабрикуваните, подменените или по други начини невярно представени образи, свързани с „Холокоста” и набедените „нацистки лагери на смъртта”

На практика се оказва, че всички емблематични образи, свързани с предполагаемия еврейски „Холкост”, са или напълно изфабрикувани, или подменени, или изключително погрешно представени и извадени от контекст.

Образите, свързани с „Холокоста” – фотографии на купчини от мъртви тела, измършавели затворници, арестувани евреи, влакови композиции, пълни с мъртви тела и пр. – са били използвани, за да бъдат психически травматизирани масите, което ги прави податливи на манипулация и спомага за това фалшивата история за „шест милиона евреи, избити от нацистите” да бъде буквално имплантирана в техните мозъци.

Образи като тези, показващи купчини от мъртви измършавели тела, са били показвани на нищо неподозиращата публика и са предизвиквали психологическа травма и ужас в умовете на хората, за да бъде продадена идеята, че германците систематично са избивали милиони хора (особено евреи) в „лагерите на смъртта”. Всъщност, когато наближава края на войната, управляваните от германци трудови и индустриални лагери не са могли да бъдат снабдявани и много хора действително измират в ужасни условия. Но това не доказва, че германците системно са избивали хора в тези лагери. То само показва колко измамни, безсрамни и безскрупулни са били западните и руските пропагандатори в усилията си да демонизират и очернят германците.

Става ясно, че някои от емблематичните образи, свързани с еврейския „Холокост”, са фотографии на мъртви германски граждани, убити при съюзническите кампании за бомбардиране, което е представено на масите като „доказателство” за германските зверства. И отново безсрамното, измамното поведение на западните съюзници и техните съветско-комунистически партньори не познава граници.

Традиционните образи на „Холокоста”, показвани многократно на масовата аудитория, никога не са поставяни в някакъв контекст. Снимките просто се показват и се очаква ние да повярваме, че „Холокостът” е реално събитие.

По-голямата част от мнозинството никога не е изследвало обективно твърденията относно мнимия „Холокост” просто заради психологическата травма и ужаса, внушен от тези снимки (както и от историите на „оцелелите от Холокоста” и други „свидетелства на очевидци”, които също се използват като изключително травматизиращи психически и емоционално похвати).

Ролята на „оцелелите от Холокоста” и други „свидетелства на очевидци” за „нацистките зверства”

В добавка към тези емблематични образи, свързани с фалшивия „Холокост”, който, както видяхме, е или изваден от контекст, или напълно изфабрикуван, свидетелствата на мнимите „оцелели от Холокоста” и другите „очевидци” на „зверствата на нацистите” са били използвани като ефективна психологическа и емоционална експлоатация на масите с цел да им се набие в съзнанието напълно измислената и измамно произведена история за „шест милиона евреи, избити от национал-социалистите” през ВСВ.

Смелият историк-ревизионист и филмов продуцент Ерик Хънт (Eric Hunt) е свършил майсторска работа не само като е развенчал твърденията за фалшивия еврейски „Холокост”, но и като е демонстрирал колко изцяло смехотворни и абсурдни са „свидетелствата” на мнимите „оцелели от Холокоста”.

На практика в почти всички случаи мнимите „оцелели от Холокоста” са или изцяло измислени, или възмутително са разкрасили спомените си от ВСВ, или са дали свидетелства, които всъщност дискредитират и опровергават някои аспекти от официалната версия за „Холокоста” (особено що се отнася до мнимите „лагери за унищожение” на Изток, често споменавани като „лагери на смъртта” или „фабрики за смърт”). Наскоро интервюирах Ерик Хънт за Докладът на реалиста, интервюто може да се намери на сайта. Непременно намерете време и гледайте филмите „Последните дни на голямата лъжа” (The Last Days of the Big Lie) и „Измислицата за еврейските газови камери” (The Jewish Gas Chamber Hoax), на които Ерик е продуцент.

image

Ролята на еврейския Холивуд и на организираната интернационална еврейска общност

От ВСВ до днес цялата индустрия, свързана с фалшивия „Холокост”, произлиза от Запада. Отвратен от възмутително наглото изопачаване, произлизащо от лъжливите лидери-използвачи и от представителите на „оцелелите от Холокоста”, еврейският академик Норман Финкелщайн (Norman Finkelstein) пише книга, в която описва и обсъжда това, което той нарича „Индустрия на Холокоста”. Организираните еврейски интереси и техните лобита успешно са създали изключително доходоносен и във финансово и в емоционално отношение рекет, базиран на тяхната фалшива, изцяло измислена история за „шестте милиона евреи, избити от нацистите” през ВСВ.

В края на 20-ти век „Холокостът” се купува и продава” пише Тим Кол (Tim Cole), професор по история, специализирал върху Холкоста в Бристолския университет, в книгата си „Да продадеш Холокоста: От Аушвиц до Шиндлер. Как историята се купува, опакова и продава”. „Накратко, Шоа (еврейската дума за холокост) бизнесът е голям бизнес.” (Selling the Holocaust: From Auschwitz to Schindler. How History is Bought, Packaged and Sold).

„Холокостът” действително е индустрия в момента – стока за широка употреба, безконенчно натрапвана и произвеждана от академици, политици, официални правителствени лица, международни политически организации като ООН, медийни магнати, холивудски продуценти, организирани еврейски общности, еврейската държава Израел и други, свързани с рекета „Холокост”.

Холивуд и западната „развлекателна” индустрия, които всъщност са изцяло притежание на и са управлявани от евреи, които са в тесни връзки с еврейската държава Израел и индустрията на „Холкоста”, са произвели безброй пропагандни филми, предрешени като обективни описания на преживявания на европейски евреи по време на ВСВ. Тези игрални и документални филми имат за цел да продължат, подсилят, и дори да разширят обхвата на фалшивата, изцяло изфабрикувана история за „шестте милиона евреи, систематично избивани от нацистите”, произведена и продадена на публиката по време на, и след ВСВ.

Има безброй музеи и мемориали на „Холокоста” из цялото земно кълбо. Много от тях получават официално държавно финансиране и подпомагане, в това число и американският музей-мемориал на „Холокоста” във Вашингтон. Не минава и ден без да се спомене фалшивата история за „Холокоста” от средствата за масова информация, от развлекателната индустрия и от политическите институции. Тази фалшива история непрекъснато се подсилва и продължава да се поднася на публиката ежедневно, често по най-глупавите, лъжливи и емоционално експлоатиращи начини, които човек може да си представи.

Фалшивата история на „Холкоста” е навлязла в редица важни геополитически, културни и икономически планове, които облагодетелстват международното еврейство и незаконната еврейска държава Израел, в това число и :

  1. В издигането на евреите над всички останали, чрез мнимите „страдания и преследвания на еврейския народ” особено през ВСВ, но и през вековете като цяло;
  2. В прикриването на престъпленията, извършени от еврейските терористи, комунисти и пропагандатори преди, по време на, и след ВСВ, като тези престъпления (и дори новоизфабрикувани такива) се проектират върху германските въоръжени сили и техните съюзници;
  3. В създаването на изключително доходосен финансов и емоционален рекет, който докарва на еврейската държава Израел и на организираните международни еврейски общности милиарди долари годишно;
  4. В превръщането му в база за създаването на държавата Израел, като в същото време се оправдават и извиняват незаконните политики на геноцид, които тя прилага от момента на своето създаване;
  5. В демонизирането на един човек – Адолф Хитлер – и неговото политическо движение, които застанаха зад своята държава и раса срещу талмудическите сили на интернационализма и глобализма, които искат да поробят и напълно да унищожат бялата раса и всички автентични националности, етноси и култури.

Ето как „Холокоста” беше фалшифициран и как беше изработен такъв план че, коварно и измамно изработената измислена история да продължава да се налага ежедневно.

В книгата си „Моята борба” Адолф Хитлер описва евреите като притежаващи „неоспорим капацитет за лъжене” и продължава, за да обясни идеята за техниката на Голямата лъжа в психологическата война и пропагандата, която организираното еврейство майсторски е използвало през вековете и до ден днешен, особено по отношение разказа за мнимия „Холокост”, за да фалшифицира историята и психически да експлоатира масовата публика.

(…) голямата лъжа винаги има определен потенциал за правдоподобност; защото широките народни маси винаги по-лесно се покваряват на по-дълбоките пластове на емоционалната си натура, отколкото съзнателно или доброволно; така в примитивната простота на техните умове те са по-готови да станата жертва на голямата лъжа отколкото на малката, тъй като самите те често казват малки лъжи по дребни поводи, но биха се срамували да прибегнат до лъжи в по-големи мащаби. Никога не би им хрумнало да измислят колосални неистини и не биха повярвали, че други ще имат безочието да изкривят истината така скандално. Въпреки че фактите, които доказват, че това е така, могат да станат ясни за умовете им, те ще продължат да се съмняват и да се колебаят и ще продължат да мислят, че може би има друго обяснение. Защото голямата безсрамна лъжа винаги оставя следи след себе си, дори и след като е разкрита, факт, който е добре известен на всички експерти лъжци по света и на всички, които заговорничат заедно в изкуството на лъжата. Тези хора знаят твърде добре как да използват лъжата за най-долни цели.

Имайте предвид тези дълбоки прозрения следващият път, когато бъдете изложени на безкрайния обстрел на „Холкост” пропагандата, излъчвана от еврейският Холивуд, от средствата за масова информация и от образователните и политическите институции в Америка и по света.

Източник: therealistreport.com



Тагове:   Холокостът,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. ravramov - Какво друго да се очаква от юдео-масонските измамници и престъпници?
04.05.2015 10:30
Холокост е имало срещу православните руснаци, българи и др. по време на безбожния комунистически режим, като десетки милиони са избити и заточени по лагерите на смъртта. Зад този безбожен режим стои именно световното еврейство. Това е истинският холокост, но за него всички мълчат като риби.
Жалки слуги на мамона!
цитирай
2. fascindoo - така е, 1. ravramov, но
04.05.2015 16:16
това няма никакво значение за Световните евреи!

И Владимир Путин е крипто-евреин по матери (хазарската еврейка Шаломовна)!!!
Демонстрация в Москва, 2004 - Източник... http://fascindoo.blog.bg/politika/2015/04/04/goliamata-zagadka-v-ubiistvoto-na-boris-nemcov.1351542
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6486929
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!