Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
01.08.2012 15:08 - "Как да работим с ангелите"- буклет от Елизабет К. Профет/ Част 4- Архангел Чамуил и ангелите на любовта
Автор: angel7light Категория: Лични дневници   
Прочетен: 12291 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.08.2012 12:42


Ангелите на любовта

image


ЦВЯТ:
розов

АРХАНГЕЛ:
Чамуил-” Този, който вижда Бог”
ДУХОВНА ОБИТЕЛ:
Сент- Луис, щата Мисури, САЩ

 image

Сент Луис, Мисури, САЩ

МОЛЕТЕ ГИ  ЗА:

      Духовни дарове: за любов, състрадание, милосърдие, способност да се твори, прошка; за избавяне от егоизма, недоволството от себе си, самообвиненията и либсата на самоуважение; за подготовка за получаване на Даровете на Светия Дух.

 

/ Даровете на Светия Дух са способностите, които получаваме, когато се освободим от по- голямата част от кармата си. Нашият диапазон на възприемане на света се разширява. Даровете на Светия Дух включват  ясновидство, способност за общуване с Висшите Светове и др./

 

Практическа помощ: за защита от злоба, клевети и неразбиране; за любов и приятелство, за корекция на лоши взаимоотношения, за подобряване на отношенията с другите, помощ в търсенето на работа, помощ в намирането на загубени вещи.

 

За световно служение: за предотвратяване на междуетнически и расови конфликти.

   image


      Любовта може да бъде както нежна, така и яростна и такива могат да бъдат и Архангел Чамуил и неговите ангели. Те са способни да се явят с ефирна и нежна светлина за да утешат изплашено дете. Но те могат да се облекат и в доспехи, за да се борят със силите на жестокостта и ненавистта, които предизвикват много проблеми в семействата и в човешките взаимоотношения.
    Тези ангели ще ви помогнат да победите силите на анти- любовта, които ви водят към пристрастявания и  психологически проблеми, такива, като депресията и маниакалните състояния. Когато усетите, че ви обхваща желание да запушите, когато вашата самооценка е ниска или нямате воля да се противопоставите на силите на расовото разделение и напрежението около вас, прочете мощният призив на Чамоил и ангелите на любовта. Повторете заключителната част- „  Вън, сили на анти- любовта!”- девет или повече пъти.

    Също така ангелите на любовта са специализирани да  правят протичането на живота по- гладко. Архангел Чамуил  ще назначи ангели да ви помагат вув вашите ежедневни дела, че те ще станат ваши лични щатни сътрудници. Можете да ги молите да отлетят с/ възложена от вас/ задача, да подготвят всичко за успешното провеждане на среща и да поемат реализацията на плановете, свързани с благото на семейството , бизнесът или църквата ви.
      Те са експерти в подобряването на отношенията между хората. Вие можете да ги помолите да помогнат на роднините ви по- добре да се разбират един с друг, а във вас да развият чувствителност към нуждите на другите. И така ако вашите деца се сърдят, или не можете да се помирите със съпруга си, шефът си или съседите, с които ви се струва, че не можете да имате този тип взаимоотношения, който желаете пробвайте към ежедневния си ритуал да прибавите няколко молитви към ангелите на любовта. Наблюдавайте как те ще променят вас и близките ви.

image
 


 

******************************************************
ПРИЗИВ:

В името на Бог, АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ,
В името на Архангел Чамуил:
вън, сили на анти- любовта!


*******************************************************

image

АНГЕЛИ, КОИТО НАМИРАТ ИЗГУБЕНИ ВЕЩИ:

    Всички ангели могат да ви помогнат да намерите изгубени вещи. Обаче ангелите на любовта са особено загрижени за това да ви  осигурят удобство и благополучие.
       Те могат да намерят всичко: ювелирни изделия, дрехи, даже загубени документи. Това може да стане например така: Вие произнасяте призив: „ Ангели, моля ви, помогнете ми да намеря.................................. .” И изведнъж си спомняте къде се намира търсената вещ, виждате търсеното място или намирате изгубеното там, където вече сте търсили.

       
       
Патриция си загубила обеците на многолюден панаир. Нейната приятелка Керъл я посъветвала да отправи призив към ангелите, помагащи за намирането на вещи. Патриция послушала съвета й, макар и не без скептицизъм. Но изведнъж погледът й попаднал точно на това място, където били обеците.

       Алиса е медицинска сестра и редовно моли ангелите да и помагат да намира загубени в болницата вещи. Често тя намира такива предмети като определени спринцовки или флакони, които  другите не може да намерят. „ Ангелите,  като че ли отварят вътрешното ми зрение, и /ми показват/ къде трябва да търся.”- споделя тя.

 image

„ Ние ще направим всичко, за което ни помолите, ако то съответства на Божествения закон.” – Архангел Чамуил


МОЛИТВИ И ПОВЕЛИ КЪМ АНГЕЛИТЕ НА                                          ЛЮБОВТА

    image


      Чететe дадения по- долу преамбюл всеки път, преди да започнете молитвения си ритуал към ангелите.

/ Преамбюл- това е встъпително и обяснително изложение в документ, обясняващо неговата цел и същностна философия./


ПРЕАМБЮЛ:

      В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ аз призовавам седемте архангела и техните легиони на светлината, аз призовавам Възлюбеният Архангел .......................... и ангелите............................ . Аз ви моля............................................. .
         Аз моля,  моят призив да бъде  приумножен и  използван в помощ на всички души на планетата, които се нуждаят от това сега.

        Благодаря ви и приемам това за изпълнено сега в пълна сила съгласно волята на Бога.

 











Тагове:   love,   ангели,   angels,   любов,   Чамуил,   chamuel,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: angel7light
Категория: Лични дневници
Прочетен: 275859
Постинги: 33
Коментари: 14
Гласове: 27