Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2014 16:42 - Пророчествата на Митар Тарабич
Автор: xitap Категория: Други   
Прочетен: 2267 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Митар Тарабич (1829-1899) , необразован селянин от малкото село Кремна в Сърбия, има чести пророчески видения. Бидейки религиозен човек и имайки източноправославен кръстник, който е и местния свещеник, той казва за виденията си. 

Свещеника, Захари Захарич (1836-1918), записва всичко в малка тетрадка, която е повредена в пожар през 1943, когато неговата фамилна къща е унищожена от окупаторските войски на България. Текстовете сега са в ръцете на неговия правнук Деян Маленкович. Предсказанията на Тарабич са буквални, за разлика от тези на Нострадамус, които изглежда са кодирани с 1024-битова защита. 

Най-известното пророчество на Тарабич е свързано с политическите събития от 19 век в Сърбия. Той предвидил поредица от събития, достигащи десетилетия, които ще доведат до свалянето на фамилията Обренович от кралския трон. Това предсказание е известно на Балканите като "Черното Пророчество" и наистина се е случило.

Трябва да се отбележи, че думите на Тарабич са преведени от Сърбо-Хърватски и превода не е задължително да е в завършен вид. Може да забележите, че някой от фразите в цитатите са ужасни и груби; това е точно отражение на неговия акцент.

Думите на Тарабич дошли от разговорите с неговия кръстник Захарич, затова трябва да се внимава за думите за наследниците или за нас се отнасят. Когато Тарабич казва "нас", има предвид Сърбия, но не разделя Сърби, Хървати, Словенци и т.н. За него всеки, който говори сръбски е Сърбин.

Може би е също важно да се отбележи, че ние не знаем колко точно от предсказанията му са повлияни от неговото собствено мнение. Някой от прилагателните, използвани да се опишат хора и събития, видяни от него , може да са отражение на неговата "неграмотна" интерпретация. 




Предсказания И  Събития до края на Първата Световна Война(1903–1918)

След убийството на краля и кралицата (Александър и Драга Обренович), Карагеоргиевич ще дойдат на власт. Тогава отново ще започнем война с Турция. Четири християнски държави ще атакуват Турция и нашата граница ще е на р.Лим. Тогава най-после ще завладеем и отмъстим Косово.

Исторически факти:
1903 - Александър и Драга Обренович са убити от тяхната лична охрана, и Петър Карагеоргиевич става владетел на Сърбия
1912 - Първата Балканска война избухва между Балканския Алианс (Сърбия, Гърция, България и Македония) и Турция (Османската Империя). Балканския съюз печели, и Сърбия мести границите си на р.Лим. Получава и Косово от Турция. 

Малко след тази война, друга война ще започне. Голямата Война, в която много кръв ще бъде пролята. Ако тази кръв беше река, големи камъни по 300 кг. биха се търкаляли в нея безпроблемно. Могъща армия отвъд реката, тройно по-голяма от нашата, ще атакува... Трудни времена ще настъпят над нас... Нашата армия почти ще се предаде, но тогава внезапно интелигентен човек на черен жребец ще вземе командването и ще крещи: 
"Напред към победа, народе! Напред, братя от Сърбия!" Нашата армия ще се възроди. Нейния боен дух ще се събуди и врага ще е прогонен отвъд реката. 

Исторически факти:
1914 - Австро-Унгарската Империя започва война срещу Сърбия след като Сръбския националист, Гаврило Принцип, убива наследника на Австрийския трон Франсис Фердинанд и жена му в Сараево. Тази местна война скоро прераства в Първата Световна Война (32 нации участват). В началото - Австрия превзема Северните и Централните части на Сърбия лесно, но когато генерал Александър Мишич - човека на черен жребец взема командването, Сърбия успява да даде отпор на Австрийската армия и я изстласква отвъд р. Дрина до Октомври, 1915.

Тогава още по-голяма армия ще дойде от Север и ще ни превземе. Нашите земи ще бъдат унищожени. Ще умираме от глад и болести масово. За три години, Сърбия ще живее в пълен мрак. През това време, нашата ранена армия ще е зад граница. Ще са на място , заобиколено от море и ще бъдат хранени и поени от приятели отвъд морето. Тогава, армията ни излекувана, ще се върне обратно с кораби. Ще освободят Сърбия и всички територии, на които живеят наши братя.

Исторически факти:
Германците започват атаката от Север и до Декември 1915 разбиват Сърбия. Сръбската армия и правителството бягат на сръбския остров Керкира (Корфу) през 1916. Там те се прегрупират, и след като се възстановяват напълно, отплуват обратно за Салоника, където правят нов фронт с други съюзнически армии. След много тежки битки, Сърбия накрая е освободена и обединена с другите Южни Славянски нации (Хървати и Словенци), чиито територии са били част от Австро-Унгарската Империя. По време на Германската окупация, много хора в Сърбия умират от глад и болести.

Ще ти кажа още едно нещо, отче: настъпващата армия ще дойде до Кремна, точно на твоя ден на баптизация, ше остане 3 години и ще си иде на същия ден, в който е дошла - Деня на Св.Лука. Но няма да видите края на войната. В последните години на клането, ти ще умреш. Тези 2 воини - Балканската и Голямата, когато целия свят ще воюва, ще вземат 2 от твойте правнуци - единия преди, другия след твоята смърт.

Исторически факти:
Германците влизат в Кремна на деня на Св.Лука, и селото е освободено точно на същия ден 3 години по-късно. Захари Захарич умира през 1918, последната година на Първата Световна Война, която също отнема животите на 2 от неговите правнуци - единия преди, другия след смъртта му.
 

Предсказания и събития до края на Втората Световна Война(1918–1945)

Слушай ме, добри отче: след първата Голяма Война, Австрия ще се махне и Сърбия ще е голяма колкото истинско кралство. Ще живеем заедно със северните си братя.

Исторически събития:
1918 - Австро-Унгарската Империя се разпада. През Декември 1918 нова държава - Кралство Сърбия, Хърватия и Словения е обявено. То постоянно е прояждано с икономически, социални и политически проблеми, причинявани основно от политическите партии. 

Няколко години ще живеем в мир, любов и просперитет. Но няма да продължи дълго. Отровна омраза ще дойде в хората. Кръв се лее! Незнам кога и защо, но вероятно ще е заради тази омраза.

Исторически факти:
Сръбската доминация в правителството и множеството политически партии, и отказа за автономия на Хървати, Словенци и други малцинства, застрашава интензивната политическа ситуация в кралството. Под ръководството на Степан Радич, Хърватите и техните съюзници систематично се борят срещу централистката система и лидерството. Първата фаза на борбата свършва, когато, през Юни 1928, Черногорския заместник на националния парламент застрелва смъртоносно Радич и 2 от неговите колеги. В отговор, Хърватите се изтеглят от Парламента и правят сепаратистки режим, с централа в Загреб. Гражданската война изглежда неизбежна, но прези Януари 1929, Крал Александър (крал на Сърбия) отменя Конституцията от 1921, разпуска парламента и всички политически партии и установява диктатура. Краля, надявайки се да постигне национално обединение, разрушва традиционните провинции и сменя името на страната на Кралство Югославия (Земя на Южните Славяни).

Тогава този, който стои на трона на кралството ни е убит. Ще остави вдовица и сираци. Негов роднина ще го замени на трона, и ще опита да управлява справедливо и да се погрижи добре за децата на братовчед си.  Но хората не го обичат и той е обвиняван като несправедлив владетел. Той е детрониран и вкаран в затвора от армията си. Неговия живот ще е спасен от Английския крал и кралица. Тогава, на опразнения трон на убития ни крал, ще седне сина му. Но ще управлява няколко дена. Ще бъде отведен от неговите войници отвъд моретата, защото нашето кралство е атакувано от чужда, зла армия. Цяла Европа е под управлението на пречупения анти-кръст.

Исторически факти:
На 9 Октомври 1934, Македонски терорис е свързан с Хърватски сепаратистки групи, убива Крал Александър, който е на дипломатическа мисия във Франция. Сина на краля, още прекалено млад, наследява трона като Петър 2-ри. Контрола на държавата е даден на трипартиен регентски съвет, оглавяван от Принц Павле Карагеоргиевич, братовчед на последния крал. Заради нарастващата му непопулярност, Павле е свален от армията си и изгонен в Англия. Втората Световна Война започва през 1939. Германия навлиза в Югославия през Април 1941, но младия Крал Петър избягва с правителството от страната преди Нацистките орди. По-голямата част от Европа пада под окупацията на Хитлер.

В началото, Русия няма да влезе във войната, но когато е атакувана от зла армия, ще отвърне. Виждам червен цар на Руския Трон. 

Исторически факти:
Когато нацистка Германия започва ВСВ, СССР (Русия) остава неутрална. На 22 Юни 1941, повече от 3 милиона германски войника навлизат в СССР. Комунистическата партия под ръководството на Йосиф Сталин, вкарва СССР във войната, като отговаря на Германия.

Тук, мъже със звезди на челата ще се появят. Ще управляват Ужице и този район за точно 73 дена, и тогава бягайки от враговете си, ще отидат отвъд р.Дрина. Това са времена на глад и голямо зло. Сърбите ще се бият и колят един друг. Навлизащия враг вижда Сръбското зло и се присмива. Мъж със сини очи се появява сред хората. Звезда блести на неговото чело. Злия враг ще го гони из цялата страна, в горите, през реките и в морето, но напразно. Мъжа ще събере могъща армия и ще освободи окупирания Белград. Ще изгони врага от страната ни и нашето кралство ще е по-голямо от когато и да било. Русия ще направи съюз с други велики кралства отвъд моретата, и те ще унищожат пречупения анти-кръст, като така ще освободят поробена Европа. 

Исторически факти:
В Югославия, Комунистическата партия, водена от Хърватския комунист Тито - човека със сини очи на бял кон - започва борбата срещу Германия и Италия, както и срещу Сърбо-Хърватските националисти и екстремисти, които подклаждат вътрешни воини. Символа на партията на Тито - червената звезда, е носена в средата на шапките.

Първата освободена територия от Тито и армията му е района около Ужице. Те удържат срещу армиите на Германия и Италия точно 73 дена, и тогава Тито и армията му е принудена да бяга през р.Дрина в Босна. Партизанска война е водена в цяла Югославия.

До Май 1945, Германия е унищожена от съюзените СССР, САЩ, Англия и Франция, и до края на годината Югославия е обединена. Тито влиза в Белград на бял кон и прави Кралския Дворец своя резиденция. Комунистическа Югославия е създадена и придобива още територии от съседна Италия. 

Предсказания и събития, след края на Втората Световна Война (1946 до момента)

Митар ми каза, че човек със сини очи и звезда на челото ще пречупи дълготрайната любов с нашите православни братя - Руснаците. Той няма да им е благодарен заради помощта им да дойде на власт. Голяма омраза ще се промъкне между нас и Русия. Кръв ще се лее сред нашите хора. Тези рани ще се излекуват бързо и отново ще станем приятели с Русия, но никога истински, а само формално, претендирайки пред другите, че нещата са наред, ние няма да спираме с лъжите и измамите помежду ни.

Исторически факти:
През 1948, Тито отказва да приема заповеди от лидера на СССР Йосиф Сталин - човека, който го е създал политически в ранните 1920 и го е пратил обратно в Югославия да създаде комунистическа партия. СССР се отрича от Тито, обвинявайки го в сериозни отклонения от комунизма. Тито преследвал и екзекутирал членове на партията си, които се противопоставяли на решенията му. Възстановил отношенията си със СССР след смъртта на Сталин през 1953. Югославските взаимоотношения с демократичните капиталистически страни причинява недоверие със СССР.

След Голямата Война, мир ще царува по целия свят. Много нови държави ще се появят - черни, бели, червени и жълти. Международен съд е създаден, които не позволява на страните да воюват. Този съд ще е над всички крале. Където започне война, съда ще съди справедливо, опитвайки да превърне омразата и клането в любов и мир. Щастливците, които доживеят да видят тези времена, ще са повече от щастливи.

Исторически факти:
През Декември 1945, ООН е създаден. Статии 33-38 от хартата дават права на Председателя да окуражава разговорите, които да оправят различията по мирен път чрез преговори, запитвания, медиация, консултации, арбитраж и съдебни споразумения. 
От 1946 до 1970, много страни от Азия, Африка, Близкия Изток и Южна Америка постигат независимост. 

След това някой велики крале, както и някой малки ще започнат да бъдат неискрени в уважението си към този съвет, и ще правят каквото си искат. Много малки военни конфликти ще започнат заради това. Хиляди и хиляди ще умрат, но няма да има големи воини.

Исторически Факти:
Корейската война (1950-1953), Виетнамската война (1959-1975), Афганистан (1979-1988), Никарагуа и Иран (1979-1989) и т.н. 

Ще има няколко войни около Израел, но рано или късно мира ще дойде дори и там. В тези войни, братя ще се бият срещу братята си; след това ще се сдобрят и целунат, но омразата ще остане в тях. Всички тези малки конфликти са породени от големите кралства, заради тяхната алчност и зли намерения; тези, които се бият и колят едни други, го правят заради сляпа глупост. 

Исторически факти:
През 1947, Израел е създаден в Близкия Изток. През 1967, война, позната като Шестдневната, избухва между Израел и Арабските съседи. През 1975, гражданска война избухва в Ливан, с намеса на Иран, Сирия, Палестина и Израел.
Други воини са Ирак-Иран (1980-1988), Ирак-Кувейт (1991) и т.н.

В нашата страна времето на мира и просперитета ще продължи дълго време. Много поколения ще бъдат родени и ще изживеят живота си в мир, чувайки за войната от мъдри книги, думи и странни апарати. 

Исторически факти:
През 1965 и 1966, икономическите реформи в Югославия създават това, което е наречено икономическа революция. Общата индустриална продукция през 1957 е увеличена със 70%, сравнено с тази от 1953, и до 1966 е повече от удвоена, сравнено с 1957. През 1967, цените са стабилизирани, спестяванията са се увеличавали стабилно и постоянно, и производителността на труда е увеличена със 7%
Телевизията и радиото изживяват сериозен прогрес през 1950-те и 1960-те. 

Нашето кралство ще е силно и обичано, както и уважавано от всички. Хората ще ядат само бял хляб и типов, само когато искат. Всички ще се движат в карети без впряг. Хората ще пътуват в небето, гледайки към земята ни, все едно са изкачили Тара Планина. 

Исторически факти:
Случил се е икономически просперитет, заедно с представянето на автомобила, автобуса, буса и въздушния транспорт (Югославия прави своя собствена въздухоплавателна компания). 

Сърбия ще успее най-много, докато човека със сините очи на белия кон управлява, този който ще дойде в Сърбия, носейки нов тип религия. Той ще наследи трона, ще бъде силен и здрав, ще живее дълъг живот, почти стогодишен. Ще обича много да ходи на лов, и един път докато е на лов, ще има инцидент с падане от неговия бял кон и така ще загуби крака си. От тази рана той ще умре, а не заради възрастта си. 

Исторически факти:
Лидерството на Тито донася икономически просперитет и комунизма на Югославия. Тито живее то 87-годишна възраст (1892-1980). Той не е имал инцидент на лов, но е обичал да язди коне и да ходи на лов. Истинската причина за смъртта му е диабет, заради който крака му е ампутиран.

След него, нашата страна ще е управлявана от някаква комисия, но няма да е никога същото. Дори хората в кралството ни да са забравили мизерията и глада и да живеят отново в охолство, брата ще започне да мрази и да мисли злото на брат си.

След смъртта на Тито, Югославия е управлявана от колективно президенство до 1991. През 1980, напрежението се вдига в Южната Сръбска провинция Косово, която става автономна през 1968 след погром и протести срещу контрола на Сърбия. Търсейки повече независимост и призовавайки за отделна република, мнозинството от етнически Албанци се сблъскват със Сърбия и Черна Гора през десетилетията.

На нашите граници и отвъд тях нова нация ще се появи. Те ще пораснат като трева след дъжд. Те ще са добри и честни, и ще отговорят на омразата ни с причина. Ще се грижат един за друг като братя. И ние, заради нашата лудост, ще мислим, че знаем всичко и можем всичко, и ще ги наречем наша версия, но това ще е в наш ущърб, защото те ще вярват само в себе си и никой друг. Големи проблеми ще дойдат от това, защото тази нация ще е много смела.

Исторически факти:
След декларациите за независимост на Хърватска и Словения на 25 Юни 1991, Югославското Федерално Правителство заповядва на контролираните от Сърбия армии да потиснат отделящите се. 10-дневна война е проведена на територията на Словения, но свършва със загуба на Сърбия. Войната в Хърватска продължава 7 месеца, свършвайки през Януари 1992. Тези отцепвания и декларацията за независимост от Македония през Септември 1991 отбелязват края на съществуването на Югославия. Подобна декларация от Босна и Херцеговина през Март 1992, и започналата битка, отбелязват избухването на Босненско-Хърватско-Сръбската война. 

Много лета ще продължи този проблем, и никой няма да може да го спре, защото тази нация ще расте като трева. Един, който ще се роди много лета след теб, отче, ще е честен и умен; той ще се справи с всички по мирен път. Ще живеем в мир - те там, ние тук и там.

Исторически факти:
Босненско-Хърватско-Сръбскта война продължава 5 години (1991-1995). Един от основните аспекти на конфликта е международната намеса - дипломатическа и на НАТО. Международната общност взема серия ограничени мерки, включващи мирни инициативи и планове. След войната в Хърватия живеят само етнически Хървати, докато етнически Сърби живеят и в Сърбия и в Хърватска.

Виждаш, отче, когато света започне да живее в мир и разбирателство след Втората голяма война, всичко това ще е горчива илюзия, защото много ще забравят Бог, и ще почитат само тяхната човешка интелигентност. И знаеш ли, отче, какво е човешкия интелект, сравнен с Божията воля и знание? Не е дори и капка в океана.

Исторически факти:
С увеличаването на научните познания и последвалите научни обяснения на феномените, наричани свръхестествени, атеизма става все по-популярен и почитан философски начин на мислене. 

Хората ще построят кутия и в нея ще има някакви устройства с изображения, но няма да могат да говорят с мен, като съм умрял, дори това устройство да е по-близо до отвъдното, отколкото косата и скалпа са. С помощта на това устройство, човека ще е способен да вижда всичко, което се случва по света.

Исторически факти:
Изобретяването на телевизията и компютъра
Влиянието на Интернет, СНН, Ал-Джазира, Фокс, ССТВ и т.н.
Търсачката Гугъл с думите "Призрак" и "Детектор" ни дава резултат - ЕМФ детектори. Създадени да засичат електромагнитни излъчвания от микровълнови фурни и високоволтови кабели. 
 

Хората ще копаят дълбоки кладенци в земята и ще вадят злато, което ще дава светлина, скорост и мощ, и Земята ще пролива сълзи от мъка, защото там ще има много повече злато и светлина на повръхността, отколкото под нея. Земята ще страна, заради тези "рани". Вместо да работят в полето, хората ще копаят навсякъде - на правилни и грешни места, но истинска сила ще се намира около тях, с невъзможност да им каже - "Хайде, вземете ме; не виждате ли, че съм тук, около Вас?" Само след много лета хората ще си спомнят тази истинска сила и ще разберат колко глупави са били да копаят.

Исторически факти:
Нефта (петрола), също познат като "черно злато", задвижва колите, електрическите турбини, самолетите и др. Търсенето на нефтени находища е икономически рискована задача, но през 80-те г., техниките за търсене на нефт са усъвършенствани, въпреки, че рисковете от откриването на икономически неизгодни нефтени полета все още съществуват. Нефтените експерти са изчислили, че до 2050г., световните резерви на нефт ще свършат.

Тази сила, също съществуваща в самите хора, но ще отнеме дълго време преди да разберат как я ползват. Въпреки, че човека ще живее много, много дълго, без да познава себе си. Ще има много образовани мъже, които ще мислят чрез книгите си, че знаят и могат всичко. Те ще са голяма пречка за реализацията на това (самопознанието), но веднъж, щом човека постигне това знание, тогава хората ще видят в каква заблуда са живяли, слушайки тези "експерти". Когато това се случи, хората ще съжаляват, че не са го намерили преди, защото това познание е изключително просто.

Хората ще правят много глупави неща, мислейки че знаят всичко и могат всичко, а всъщност незнаейки нищо. Мъдри мъже ще се появят в Ориента, и тяхното знание ще премине всички морета и граници, но хората няма да вярват дълго на това познание, и тази истина ще е обявена за лъжа от лидерите. Техните души няма да са притежавани от Дявола, а от нещо много по-лошо. Те ще вярват, че тяхната илюзия е истината, въпреки, че няма да има истина в главите им. 

Тук, у дома, ще бъде същото като навсякъде по света. Хората ще започнат да мразят чистия въздух и тази божествена красота, и ще се скрият в посредственост. Никой няма да ги кара да го правят, а те сами ще го искат. Тук в Кремна, много полета ще опустеят, и много домове ще бъдат изоставени, но тези, които са напуснали ще се върнат да се лекуват, дишайки чист въздух. В Сърбия, няма да може да определиш кое е мъж или жена. Всички ще се обличат еднакво. Тази култура ще дойде отвъд граница, но ще стои при нас най-дълго. Младоженеца ще взима булка, но никой няма да знае кой какъв пол има. Хората ще са изгубени и все по-безчувствени всеки изминал ден. Децата ще се раждат без да знаят кой е дядо им или прадядо им. Хората ще мислят, че знаят всичко, но няма да знаят нищо.

Исторически факти:
Случващото се навсякъде по света - хората напускат селските райони да търсят работа в градовете. Все повече жени се постригват късо и носят панталони, сравнено с годините, когато Тарабич е живял. Децата да се раждат без брак е станало нормално.

Сърбите ще се разделят един друг и ще казват "Аз не съм сърбин". Нечестивия ще превземе нацията и ще ляга със сръбските жени - майки и съпруги. Той ще създаде такива деца, каквито не е имало и от началото на света - най-лошите поколения. Само слаби ще се раждат и никой няма да има силата да роди истински герой.

Исторически факти:
След разделянето на Сърбия, Хърватска, Босна и Косово, силите на ООН са стационирани на Балканите. Повечето от тях са мъже, така че се появява възможността да спят със жени от Сърбия. Или това може да се отнася за широкоразпространеното изнасилване на жени през Балканската война. 
Сърбите виждат тези мироопазващи сили като външна намеса, която е съюзена с Хърватите и Албанските мюсюлмани в Косово.

По някое време ние ще изчезнем от нашите земи. Ще идем на Север и Запад, и осъзнавайки каква глупост сме сторили, ще се върнем. Когато се върнем, ще бъдем по-мъдри и ще изгоним Нечестивия, за да не го видим никога повече.

Исторически Факти:
По време на Балканската война през 1995, икономиките на Сърбия, Хърватска и Босна са съсипани и има огромна безработица. Хората от тези страни бягат в Германия, Дания, Белгия, Швеция и т.н., за да работят. В Косово, Сърбите стават бегълци. 

Целия свят ще е отровен от странна болест и никой няма да може да намери лек; всеки ще казва "Знам, знам, защото съм образован и умен". Но никой няма да знае нищо. Хората ще мислят и мислят, но няма да намерят лекарство, което с помощта на Господ около тях и в тях няма да се случи. 

Човека ще пътува до други светове, за да намери безжизнени пустини там, и Господ отново ще им прости, затова че мислят, че знаят повече от него. Там, освен вечния мир, човека няма да види нищо, но ще чувства със сърцето си силата и красотата на Бог.Хората ще се движат около Луната и звездите. Ще търсят живот, но подобен на нашия няма да намерят. Живота ще е там, но не в този вид, както го разбираме, и няма да го видят. Този, който иде там, ще бъде простен от Господ, защото като се върне, дори и атеист преди, сега ще вярва и ще казва без съмнение - Господ е там, неговата сила и красота са там.

Колкото повече хора се познават, толкова по-малко ще се обичат и уважават. Омразата ще е толкова голяма между тях, че ще се грижат за техните придобивки повече, отколкото за техните близки. Хората ще вярват на устройствата си повече, отколкото на съседа...

Сред хора от нация, далеч на Север, малък човек ще се появи, който ще учи човека на любов и състрадание, но ще има много лицемери около него, така че той ще има много възходи и падения. Нито един от тези лицемери няма да иска да знае истинската човешка сила, а ще разчита, че книгите са по-мъдри от казаните думи. Накрая те ще видят колко самозаблудени са били.

Тези, които четат и пишат различни книги с номера, ще мислят, че знаят най-много. Тези образовани хора ще водят живота си според сметки, и ще се ръководят само от числата, които формулите им казват.  Сред тези образовани ще има добри и зли хора. Злите ще правят лоши дела. Ще тровят въздуха и водата и ще разпространяват мръсотия над моретата, реките и земята, и хората ще започнат да умират внезапно от различни симптоми. Добрите и мъдрите ще видят това, че всичката работа и усилия са напразни и води само до унищожение на света, и вместо да търсят мъдрост в числата, ще започнат да го правят с медитация.


Предсказания и събития по време на Третата Световна Война

      Когато започнат да медитират повече, те ще са по-близо до Господ и мъдростта Му, но ще е твърде късно, защото злите са превзели Земята и хората ще започнат да измират масово. Хората ще избягат от градовете в селата и ще търсят планини с три кръста, където ще може да дишат и да пият вода. Тези, които избягат, ще спасят себе си и семействата си, но не за дълго, защото голям глад ще настане. Ще има много храна в градовете, но ще е отровна. Много ще ядат заради глада и моментално ще умират. Тези, които издържат до края, ще бъдат спасени от Светия Дух и приближени до Бог.

Най-великите и най-ядосаните ще атакуват мощните и яростните. Когато тази ужасна война започне, беда от небето ще посипе тези армии. По-добре ще е за тези, които се бият във водата.

Хората, водещи тази война, ще имат учени, които ще измислят различни и странни оръдия. Когато се взривят, тези оръдия няма да убиват, а ще правят магия над хора, армии и добитък. Ще ги кара да спят вместо да се бият, и след това ще се будят.

Ние няма да се бием в тази война, но други ще го правят над главите ни. Горящи хора ще падат от небето над Поцега. Само една страна на края на света, заобиколена от океани, голяма колкото Европа, ще живее в мир, без проблеми. Над нея или около нея няма и 1 оръжие да стреля. Тези, които избягат и се скрият в планините с три кръста , ще намерят убежище и ще бъдат спасени да живеят в любов, разбирателство и щастие, защото няма да има повече воини.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xitap
Категория: Други
Прочетен: 88924
Постинги: 22
Коментари: 25
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930